"Δείξε μου τα ρούχα σου να σου πω τι κόσμημα να έχεις"

 Τα κοσμήματα είναι  απο πάντα αγαπημένο αξεσουάρ  όλων των γυναικών. Ένα κόσμημα μπορεί εύκολα να απογειώσει  ένα σύνολο δίνοντας του μια νότα μόδας και φινέτσας. Ωστόσο το λάθος  κόσμημα σε  την λάθος ένδυση μπορεί να είναι αντίστοιχα και καταστροφικό. Παρακάτω θα δούμε κάποια  tips  ώστε  πάντα να επιλέγετε εκείνα τα  κοσμήματα  που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε. 

Για το κολίε: Oι μπλούζες με ανοιχτό  V   δημιουργούν ένας μοναδικό συνδυασμό  με  layers  απο κολίε. Προσοχή! Τα κολίε θα πρέπει  να είναι ίδιου στυλ και  στις ίδιες αποχρώσεις . Εξίσου σημαντικό  είναι  να επιλέξουμε τα σωστά μήκη  για να δημιουργηθεί ένα αρμονικό  layer.

Εxtra tip: Πλέον τα καταστήματα  που πουλάνε κοσμήματα έχουν  3 κολίε μαζί σε 1 για να αποφεύγετε τους λάθος συνδυασμούς. Ωστόσο εμεις σας παροτρύνουμε να πειραματιστείτε



  • Οι μπλούζες  ζιβάγκο  συνδυάζονται καλύτερα με  λεπτές ή και χοντρές αλυσίδες. Αποφύγετε  τα πολύ διακριτικά κοσμήματα γιατί πιθανόν η αλυσίδα τους να καλύπτεται απο την μπλούζα με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να μην φοράτε κόσμημα. Αυτό έχει  κίνδυνο ακόμα και να  να ξεχαστείτε εσείς οι ίδιες και καθώς βγάζετε την μπλούζα να το κόψετε.
  •  Οι μπλούζες  με "χαμόγελο" ταιριάζουν κοντά κολιέ ιδανικά θα ήταν να επιλέξετε ένα απλό αλλα εντυπωσιακό κολίε  με μία χάντρα για να μην κάνει το σύνολο σας φορτικό.
  • Τέλος στις ασύμμετρες μπλούζες αποφεύγουμε να φοράμε κολίε και στοχεύουμε κυρίως στα σκουλαρίκια

Για τα σκουλαρίκια: Για τις καθημερινές εμφανίσεις καλό θα ήταν να επιλέξετε  διακριτικά  minimal  σκουλαρίκια  όπως μικρά κρικάκια ή  διαμαντάκια  που δίνουν την απαραίτητη λάμψη στο αυτί σας. Στις βραδινές σας εξόδους  χρειάζεται να επιλέξετε μεγάλα κρεμαστά σκουλαρίκια. Επίσης σημαντικό είναι το πώς θα έχετε τα μαλλιά σας. Για παράδειγμα αν έχετε τα μαλλιά σας κοτσίδα  επιλέξτε μικρά λαμπερά σκουλαρίκια. Σε αντίθετη περίπτωση που  τα μαλλιά σας είναι κάτω καλό θα ήταν να διαλέξετε κάτι πιο μακρύ και εντυπωσιακό.


   
To  δαχτυλίδι  που θα φορέσεις στο κάθε δάχτυλο παίζει σημαντικό ρόλο
 Το δαχτυλίδι στο μικρό δάχτυλο συμβολίζει  δύναμη και αυτοπεποίθηση. Στο παράμεσο , παραδοσιακά, φοριέται το δαχτυλίδι των αρραβώνων. Στο μεσαίο δάχτυλο και στον αντίχειρα ταιριάζουν διακριτικά δαχτυλίδι αν είναι σε συνδυασμό με άλλα ή ένα εντυπωσιακό Ιδανικό δάχτυλο για να φορέσεις επίσης ένα μεγάλο δαχτυλίδι είναι ο δείκτης. 


Extra tip: Αποφύγετε να φοράτε πολλά κοσμήματα μαζί. Ιδανικό θα ήταν να συνδυάζετε τα δαχτυλίδια  ή με κολιέ ή με σκουλαρίκια. Επίσης θεωρείτε πλέον ξεπερασμένο το σετ με κολίε και σκουλαρίκια καθώς κάνει το σύνολο σας υπερβολικό 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις